Greenfeesamarbeten

Som fullvärdig medlem hos oss på Dagsholm Golfklubb har du även förmånen att spela på följande klubbar för rabatterad greenfee under säsongen 2019. Se nedan för prisdetaljer.

Ekarnas Golfklubb

På Ekarnas Golfklubb kan du som fullvärdig medlem spela för 200kronor på vardagar, 275kronor på helger och betala endast 100kronor i tävlingsgreenfee.

Torreby Golfklubb

På Torreby Golfklubb kan du som fullvärdig medlem spela för 200kronor hela säsongen.

Lysekil Holma Golfklubb

På Lysekil Holma Golfklubb kan du som fullvärdig medlem spela för 200kronor hela säsongen.

Halden Golfklubb

På Halden Golfklubb kan du som fullvärdig medlem spela för halv ordniarie greenfee hela säsongen.

Lerjedalens Golfklubb

På Lerjedalens Golfklubb kan du som fullvärdig medlem spela för halv ordinarie greenfee hela säsongen.

Lundsbrunn Golfklubb

På Lundsbrunn Golfklubb kan du som fullvärdig medlem spela för 200kronor hela säsongen.