Junior

Juniorverksamheten vi har här på Dagsholm Golfklubb är till för alla mellan 0-21 år.
Har du aldrig spelat golf så hjälper vi dig komma igång. Vi har material tillgängligt för de som fortfarande funderar på att prova på sporten men ännu inte köpt nödvändigt material, i huvudsak golfklubbor.
Har du mycket erfarenhet sedan tidigare hjälper vi dig vidareutvecklas därifrån.
Vår allra högsta prioritering är inte att alla ska bli så bra som möjligt. Vår högsta prioritering är att alla ska känna sig välkomna och ha riktigt roligt.

Juniorverksamheten drivs framförallt av 4 personer som brinner för spelet och som alltid har ett leende på sina läppar. Med Karl Nilsson som junioransvarig och tränarna Mikael Jansson, Gustaf Carlsson och Svante Skylvik vid sin sida ser de till att verksamheten håller igång på bästa möjliga sätt.

Har ni frågor och funderingar? Kontakta någon av de nedan:

Karl Nilsson
karl.nilsson.87@outlook.com