Junior

Juniorverksamheten vi har här på Dagsholm Golfklubb är till för alla mellan 0-21 år.
Har du aldrig spelat golf så hjälper vi dig komma igång. Vi har material tillgängligt för de som fortfarande funderar på att prova på sporten men ännu inte köpt nödvändigt material, i huvudsak golfklubbor.
Har du mycket erfarenhet sedan tidigare hjälper vi dig vidareutvecklas därifrån.
Vår allra högsta prioritering är inte att alla ska bli så bra som möjligt. Vår högsta prioritering är att alla ska känna sig välkomna och ha riktigt roligt.

Juniorer 2019

Nu drar vi igång golfsäsongen. Vi träffas på golfklubben onsdag 1/5 mellan 13-15 för en liten kick-off. Det kommer att bli lite träning men också information om de nya golfreglerna. Vi hoppas att denna säsong blir minst lika bra som förra året. Vårt mål är att vi ska spela ännu fler gånger på korthåls-banor och vi kommer också att spela några klubbtävlingar för juniorer på stora banan.
Vi ser fram emot att se så många glada ansikten som möjligt i sommar, gamla som nya.

Vi ses! Svante och Mikael.

Har ni frågor och funderingar? Kontakta någon av de nedan:

Svante Skylvik
svante.skylvik@uddevalla.se