Junior

Juniorverksamheten vi har här på Dagsholm Golfklubb är till för alla mellan 0-21 år.
Har du aldrig spelat golf så hjälper vi dig komma igång. Vi har material tillgängligt för de som fortfarande funderar på att prova på sporten men ännu inte köpt nödvändigt material, i huvudsak golfklubbor.
Har du mycket erfarenhet sedan tidigare hjälper vi dig vidareutvecklas därifrån.
Vår allra högsta prioritering är inte att alla ska bli så bra som möjligt. Vår högsta prioritering är att alla ska känna sig välkomna och ha riktigt roligt.

JUNIORER

2022

Nu drar vi igång golfsäsongen. Vi startar på golfklubben onsdag 4/5 klockan 17.30 och slutar träningen klockan 19.00.  Vi ser fram emot att se så många glada ansikten som möjligt i sommar, gamla som nya. För nya juniorer som vill prova på så har vi klubbor att låna ut.

Även i år kommer vi att få hjälp av Henrik Allén Oltegen (PRO) som i huvudsak kommer att ta hand om de äldre juniorerna (grupp 1) på träningen.

De yngre juniorerna (grupp 2) kommer Svante Skylvik, Inga Andersson och Erik Björnson att ha ansvar för. Det hade varit roligt om de föräldrarna som är med och tittar på träningen också skulle vilja vara med och hjälpa till med själva träningen av de yngre juniorerna.  Man behöver inga förkunskaper utan de står vi tränare för.

Vi kommer i år att starta ett juniorsamarbete med Holma GK med inriktning på våra yngre juniorer. Våra förhoppningar är att vi ska träffa Holmas juniorer och att några gånger åka ut och spela någon korthålsbana i distriktet tillsammans med dem.

Har ni frågor och funderingar? Kontakta då nedan:

Svante Skylvik
svanteskylvik@outlook.com