Greenfeesamarbeten

Som fullvärdig medlem hos oss på Dagsholm Golfklubb har du även förmånen att spela på följande klubbar för rabatterad greenfee under säsongen 2020. Se nedan för prisdetaljer.

Onsjö GK

På Onsjö Golfklubb kan du som fullvärdig medlem spela för 250kronor vardagar och 325kronor på helgdagar

Hörlycke Golfklubb

På Hörlycke Golfklubb kan du som fullvärdig medlem spela för 100kronor alla dagar.

Ekarnas Golfklubb

På Ekarnas Golfklubb kan du som fullvärdig medlem spela för 250kronor på vardagar, 325kronor på helger och betala endast 150kronor i tävlingsgreenfee.

Lysekil Holma Golfklubb

På Lysekil Holma Golfklubb kan du som fullvärdig medlem spela för 200kronor hela säsongen.

Halden Golfklubb

På Halden Golfklubb kan du som fullvärdig medlem spela för halv ordniarie greenfee hela säsongen.

Lerjedalens Golfklubb

På Lerjedalens Golfklubb kan du som fullvärdig medlem spela för halv ordinarie greenfee hela säsongen.

Lundsbrunn Golfklubb

På Lundsbrunn Golfklubb kan du som fullvärdig medlem spela för 200kronor vardagar och 275kronor helger under hela säsongen.