Dam

Hej…

…alla Dagsholmsdamer och även andra som kan vara intresserade av vår verksamhet.

Vi har nu haft möte med verksamhetsansvariga och styrelsen där vi spikat lite datum för till exempel våra damaktiviteter så läs vidare så vet du mer!

Damkvällar måndagar 6:e maj till 23:e september

Vi planerar i år att spela 9-hålsrundor på måndagskvällar kl 17:30 (tidigare torsdagar). Att vi byter dag är efter önskemål från damer i föreningen som ofta deltar i veterangolfen som spelar på torsdagar. Vi skall i år försöka hitta på lite tokiga spelformer emellanåt samt försöka spela även hålen 10-18. Vi skall också försöka ha en liten kortare samling efter spelandet för en liten prisutdelning (små, små priser).

För att anmäla sig för spel dessa kvällar så fortsätter vi med anmälan på Facebook-sidan ”Damgolf Dagsholm Golfbana” senast kl 17 respektive speldag. Vill du ha hjälp med att hitta Facebook-sidan eller inte har Facebook men ändå vill anmäla dig så kan du kontakta Matthildur på telefon 070-580 24 58 så hjälper hon dig.

Kick-off 4:e maj (enkel 9-manna scramble)

Denna tävling är startskottet på damernas golfaktiviteter 2024. Detta är en tävling vi haft ett par år och som är efterfrågad. Vi träffas för att spela en prestigelös 9-hålsrunda. Alla är välkomna oavsett handicap. Syftet med tävlingen är att bland annat lära känna varandra och introducera lite mer ovana spelare i tävlingsspel. Vi försöker para ihop ovan spelare med en mer erfaren spelare i två- eller tre-mannalag. Sist men inte minst oviktigt är att de som vill (oftast alla) stannar för efterföljande middag till självkostnadspris. Så, ”save the date” 4/5 start ca 15:00 (beror på antal deltagare).

Anmälan görs via ”tävlingskalendern” när den publiceras (fråga i receptionen om ni inte vet hur man gör).

Ladies Night 28:e september

Denna tävling blir final för årets damverksamhet och det är i stort sett samma upplägg på arrangemanget som Kick-off:en (läs ovan).

Du är hjärtligt välkommen till ovanstående aktiviteter och vi hoppas på ett ytterligare ”uppsving” för damgolfen 2024, häng med oavsett vem du är.

P.S. Om det finns någon som vill delta med sponsring till priser till våra tävlingar så kan du höra av dig till undertecknad.

Damansvarig Eva Källén, tel: 0725-445211, mail: eva.bm.kallen@gmail.com