Dagsholm Hotell & Konferens

För golfaren som vill stanna lite längre har vi i närheten av vår bana (mellan driving range och putting green) boendemöjligheter i det nyrenoverade hotellet Dagsholm Hotell & Konferenscenter.

Golfpaket

Det finns självklart möjligheter att kombinera övernattning med golfspel. För att boka detta vänligen kontakta Niklas Jansson på telefonnummer 076-866 89 10.

Heldagsgreenfee & Enkelrum: 925:- per natt

Heldagsgreenfee & Dubbelrum: 775:- per person och per natt.

För priserna ovan får ni alltså tillgång till att spela så många rundor ni hinner och orkar på vår bana under den dagen ni betalt boendet plus de förmåner som Dagsholm Hotell har att erbjuda för boende gäster.

Nedan ser ni information ifrån deras hemsida http://www.dagsholmshotell.se/:

Faciliteter på hotellet inkluderar tvättmöjligheter, mötesrum och bastu. Fitnessanläggning finns tillgängligt på området och gäster kan nyttja hotellets cykeluthyrning.
Alla rum på hotellet har privat badrum och uppvärmda gästrum.
Det finns en restaurang där gäster kan slappna av i slutet av dagen. För gäster som är på språng under dagen förbereder hotellet matsäck om det önskas. Vi är ett alkoholfritt hotell.
Trollhättan-Vänersborgs Flygplats är mindre än 45 minuters körning från Dagsholm Hotell & Konferens. Gäster kan besöka Uddevalla som ligger 20 minuters körning från fastigheten.